tirsdag den 8. april 2014

Mine bønner er blevet hørt!

Sidste år skulle min mand en tur i Silvan for at købe nogle ekstra lange skruer. Som impulskøb bragte han også en skrigende blå trampolin. Børnene var selvfølgelig ekstatiske og jeg selv kunne da også se at den vakte stor glade og aktivitet. Fakta var jeg næsten dagligt var en tur med på trampolinen i august og september og husker tydeligt hvordan jeg lå og kiggede på den septemberblå himmel mens min søn løb rundt om mig, så dugen gyngede sagte. Det var skønt!
Men køn er den jo ikke, så efter lidt overvejelse i marts måned, besluttede vi at sætte den til salg og erstatte den med en grøn version til nedgravning. Den er nu købt og leveret og ligger nu på vores terrasse og venter på at blive pakket ud, så I kan nok regne ud hvad der skal ske i weekenden...graves og flyttes jord :-)
Nå, men skønt bliver det. Den bliver noget mere usynlig og samtidig er der opstået en mulighed for at etablere en sommerfuglebed som ekstra stimulans for børnene...og de voksne.2 kommentarer:

  1. Ja trampoliner er ikke det skønneste, der findes, men en grøn version vil dog hjælpe på det. Lidt hygge skal der også til sammen med børnene.
    Det kan godt være, at Jas kommer til Geografisk have Grundlovsdag, jeg har hørt, at han var der sidste år, så kan han jo tage bestilte roser med til dig. Vi har i øvrigt træf for bloggere den dag, så kan du komme og hilse på os. Det kunne være hyggeligt.

    SvarSlet
  2. Hej Lisbeth. Nej kønne er de ikke, men alle skal tilgodeses og i sidste ende giver det en god energi i haven med leende børn. Tænker at jeg vil plante nogle høje robuste stauder rundt om, så bliver den mindst mulig iøjnefaldende. Det lyder spændende med blogtræf! Jeg har min 3-årige søn med, da min mand er i Frankrig i de dage. Har bestilt overnatning i Kolding fra onsdag til torsdag, da jeg synes køreturen til en endagstur blev forlang. Så bliver der også lidt miniferie over det :-)

    SvarSlet