mandag den 12. maj 2014

AKELEJE BLACK BARLOW

Det var den første selvsåede staude jeg havde succes med. Mener jeg fik ca. 20 akelejer og nu står de med knop og springer ud i løbet af de næste par dage. Ja, på en eller anden måde er man bare mere glad for planterne, når det er egenproduktion. Den kommer til at stå flot til de mørke tulipaner (Negrita, Havran, Queen of Night og Black Hero), tidslen Cirsum rivularis Atropurpureum og den mørke alunrod med fine åretegninger, som hedder "Sugar Frosting".Det blev efter arbejdstid kun til en kort tur i haven i dag og den blev afsluttet af en heftig byge. Nu behøver der faktisk ikke at komme mere regn. Efter aftensmaden var min søn og jeg hos en haveveninde på vejen for at aflevere nogle overskudsplanter, som hun var interesseret i da vi holdte havevandring i haverne på vejen. Vi drog derefter en tur i hendes have og jeg får kinesisk hvid fredløs, hvid drejeblomst, diverse bregner og skovjordbær af hende den kommende weekend. Det var bare en fantastisk bytter og alle parter var/er glade :-)
 
I morgen eftermiddag får jeg besøg af en længe ventet sælger....åh, hvor jeg glæder mig! Jeg skal nok rapportere om det i morgen :-)
 

2 kommentarer:

  1. Akelejer er ikke til at undvære. Når først de er i haven, krydser de sig, og så bliver det spændende. Dejligt med plantebytte.

    SvarSlet
    Svar
    1. Helt enig, og ofte får man planter med hjem, som ville have været svære at opdrive i det ordinære sortiment på planteskolen. Glemte også at skrive at jeg også ville få nogle selvsåede akelejer. De skal ned og stå i det der skal blive skovhaven ved pilehytten.

      Slet