torsdag den 27. marts 2014

Historiske roser fra Jas Roser

Igår modtog jeg historiske roser med posten.

Jeg havde bestilt følgende:

2 Alfred Colomb
2 Nuits de Young
2 William Lobb
2 Erinnerung an Brod
1 Lykkefund
1 Plantier
1 Madame Legras de St. Germain

Bestilte dem for godt en uge siden og undrede mig i foregårs over at jeg intet havde hørt fra Jas Roser. Tjekkede om mailen var gået igennem...det var den. Tænkte at jeg måtte få rykket for dem. De skal jo helst så hurtigt som muligt i jorden inden det bliver for varmt og tørt.Igår kom de så med en lille seddel med kontooplysninger. 11 stk. á 45 kr. og en fragt på 120 kr. Altså 615 kr.;det er sørme ok! Specielt fordi de ser ganske fine og sunde ud. De er sat i jorden idag (3 af dem i potte, da de skal gives i gave) og nu må tiden vise hvor store de når at blive i 2014.

2 kommentarer:

 1. Hej Hanne
  Jeg måtte lige kigge indenfor hos dig. Velkommen i haveblogland, hvis du gerne vil snakke med andre bloggere, er det godt at lægge kommentarer, inden du ser dig til er du kendt blandt andre bloggere.
  Det var fine roser, du købte hos Jas, jeg har to af dem. Han har virkelig mange at vælge imellem, og ja kvaliteten er i top, og nu jeg har hilst på ham, er jeg klar over, at han ved, hvad han snakker om.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Mange tak for rådet Lisbeth. Det er lidt målet, for jeg elsker havesnakke og få inspiration og råd af andre lige sindede.
  Enig, ham Jas kommer jeg nok til at handle en del med. Hans udvalg er overdådigt og tænker at jeg må gøre et stop når jeg kører hjem fra Geografisk have til juni.
  Kh. Hanne

  SvarSlet