lørdag den 24. maj 2014

REJSE TIL DET SYDENGELSKE OG COTSWOLDS

Vi skal sydengland og Cotswolds i sommerferien. Vi skal naturligvis se de mest klassiske besøgshaver Sissinghurst, Hidcote Manor og Kiftsgate. Men hvad ellers? Nogen der har hørt om fantastiske steder eller selv været på haverejse i det sydenglske? Input imødeses med stor længsel!!!

2 kommentarer:

 1. Kære Hanne,
  Dejligt at du har taget dig tid til at skrive på min blog, så jeg på den måde kunne finde frem til din.
  Sikken et arbejde du lægger for dagen og sikke en masse smukke blomster, du har i din have allerede nu. Super skønt!
  Jeg glæder mig rigtig meget til fortsat at følge med her på bloggen.
  A pro pos dit spørgsmål, så vil jeg opfordre dig til at låne eller købe den bog der hedder En haverejse til Sydengland af Hans Peder Christiansen. Det er en super smuk og meget informativ bog om nogle af Englands allersmukkeste og mest seværdige haver.
  Rigtig god tur! Jeg håber, at du vil tage dit kamera med :-)
  Kh Mathias

  SvarSlet
 2. Ja selvtak Mathias! Synes simpelthen din blog er fantastisk smuk og inspirerende og jeg følger den dagligt. Jeg skal helt sikkert have fat i den bog! Har også fået nogle flere på listen efter jeg hev nogle CD bøger ned fra hylden....Snowhill Manor garden og Stone House Garden. Desuden fandt jeg nogle tips fra en rejsearrangør; RHS Garden Wisley, Pashley Manor, Great Dixter, Sourhead, Sudeley Castle og Bleinheim Castle....og ja, skal helt sikkert have kameraet med, så der kommer nok en stribe indslag til juli. Vh. Hanne

  SvarSlet