tirsdag den 1. april 2014

Arbejdsdage i haven

I weekenden havde jeg nogle skønne dage i haven fra 9-17, så frokost og kaffe blev indtaget i det fri. Solen skinnede fra en skyfri himmel og det var vindstille. De botaniske tulipaner, som jeg satte i potte sidste efterår, var en glædelig overraskelse. Havde faktisk helt glemt dem...


























Vi har en hasselstub, som skal stubfræses i denne uge, og inden det sker, har jeg klippet alle skuddene af, da de egner sig fortrinligt til bønne- og ærtestativer i potagen. Synes egentlig de blev ganske acceptable, og indtil jeg ved om bønnedyrkning er mig, så nøjes jeg med dem frem for nogle fancy i rustet jern. Nogle gange er det simple og hjemmelavede en meget god kontrast. Vurdér selv...

























Derudover har jeg fået gjort jorden såklar rundt om pilehytten. Det var noget af en opgave, for området var hærget af gigantiske mælkebøtter, så det bedste var et grave det igennem med en spade/greb og så rive det til sidst. Det er en engblanding til leret fugtig jord, så den skal nok gro lystigt. Visualiserede drømmebillede florerede ihvertfald heftigt mens jeg arbejdede i varmen. I forvejen er der plantet overskudsdigitalis, nogle blå iris og engkabbeleje.



























Sidst har jeg været ved at fjerne stauder og dronningebuske fra det område der skal potage. Stauderne har først vist sig oven jorde for en uges tid siden, så har ventet med tjans. Buskene er kun et års tid gamle, så opgaven var ikke så svær. Faktisk var det sværere at finde en plads til dem efterfølgende. Nok et tegn på at haven snart er ved at have de buske der skal/kan være.

2 kommentarer:

  1. Hej Hanne
    Ja, jeg har flere CD valmuefrø. Du kan sende mig en mobilportokode eller overføre til min konto. Send informationer til mig på; frafroetilblomst@gmail.com.
    Hilsner Gitte

    SvarSlet
  2. Sikke en service Gitte! Jeg har været på jagt i snart to år, så det kommer som en kærkommen gave :-)

    SvarSlet